Buildvision

Stanovi

ODABERITE SVOJ
NOVI STAN

PRONAĐITE ODGOVARAJUĆU VELIČINU, RAZMJEŠTAJ I POZICIJU U ZGRADI.​

Tehnički podaci o novogradnji:

Pri opremanju unutrašnjosti zgrade i stanova, naglasak je stavljen na što bolju kvalitetu materijala, ali i izvedenih radova od strane provjerenih građevinara, sve u skladu s tržišnom cijenom. Privatnost stanara i kvaliteta stanova postignuta je ugradnjom vrhunske toplinske, hidro i zvučne izolacije.

Svi stanovi su zaštićeni protuprovalnim vratima, vanjska stolarija je u kombinaciji drvo -aluminij, dok je unutarnja stolarija izvedena s obuhvatnim dovratnicima. Podovi spavaonica i dnevnog boravka su prekriveni hrastovim parketom, podovi kupaonice  hodnika keramikom dizajna, dok se na balkonima i lođama nalazi kvalitetna protuklizna keramika.

U spavaćim i dnevnim prostorijama su postavljeni radijatori, u kupaonici “lojtrice” + podno grijanje, dok je hlađenje u dnevnom boravku s klima uređajem.

Tehnički opis projekta

A+ energetski razred zgrade je certifikat koji kupcima jači bolja energetska svojstva zgrade, što znači da dolazi do značajnih ušteda toplinske i električne energije, a samim time i do manje potrošnje.

Toplinska izolacija postavljena je na kompletnoj vanjskoj ovojnici fasade (kamena vuna debljine 120 mm), dok je ravni krov izveden s kamenom vunom debljine 200 mm, te s TPO folijom debljine 1,50 mm.

Vanjska stolarija je kombinacija drvo-aluminij, što znači da je aluminijska obloga izvana, dok je drvena iznutra. Troslojno IZO staklo osigurava optimalan protok sunčeve energije, a zaštitu od vremenskih nepogoda osiguravaju toplinski izolirane aluminijske rolete.

Na svim stanovima ugrađena su protuprovalna i protupožarna vrata, koja su i zvučno izolirana čime se postiže opuštenija udobnost stanovanja.

Unutarnja stolarija je lakirana, a vrata su ispunjena perforiranom ivericom.

U dnevnim i spavaćim prostorijama su radijatori, dok su u kupaonicama radijatori „lojtrice“. Voda za grijanje i topla voda osigurani su preko gradskog vrelovoda. Hlađenje dnevnog boravka provodi se klima uređajem. Na sedmom katu zgrade je podno grijanje koje je isto spojeno na gradski vrelovod.

Podovi stanova na prodaju u Dubravi obloženi su višeslojnim hrastovim parketom, koji je prikladan za sve sobe u stanu, ujednačene je boje, otporan na mrlje i kemikalije.

U sanitarnim čvorovima, kuhinjama, hodnicima, terasama i lođama su keramičke pločice renomiranih talijanskih proizvođača.

 

Kupaonice su opremljene besprijekornom Duravit, Laufen ili GROHE sanitarijom koje traju godinama, osiguravaju visok standard čistoće i higijene, a što je najvažnije kade, tuš kade s kabinama, umivaonicima s ormarićem, wc školjke i vodokotlići jednostavni su za čišćenje i održavanje. 

Elektrooprema u novogradnji Dubrava Urban Spot je prilagođena današnjim potrebama života: u kuhinjama je izvod za stropno svjetlo, štednjak i kuhinjsku napu, te utičnice za hladnjak, perilicu suđa i prostor iznad radne plohe. Sva elektrooprema biti će naručena od renomiranog proizvođača VIMAR.

U kupaonici je izvod za stropno svjetlo s rasvjetnim tijelom,  izvod struje za nadsvjetlo iznad umivaonika, te priključak za perilicu rublja, a sve utičnice imaju zaštitu od vode.

Vodomjeri za svaki stan su u ormarićima u hodniku stubišta, a svaki stan ima glavni ventil vode.

Zbog odvojenih brojila, stanari mogu utjecati na vlastitu potrošnju, te tako uštedjeti i na plaćanju mjesečnih režija.

Dubrava urban spot

Katalog stanova