Buildvision

O projektu

Projekt Dubrava Urban spot je arhitektonski dobro promišljena i energetski učinkovita stambena zgrada za stanare koji traže kvalitetu u gradnji i opremanju stanova, maksimalno iskorištene kvadrate, niže troškove održavanja i osiguran parking prostor.

Sve novije zgrade, pa tako i stambeni objekt Dubrava Urban spot gradi se u skladu s hrvatskim zakonima o protupotresnoj gradnji, ima visoku energetsku učinkovitost, izvrsnu izolaciju s kojom će ostvariti uštedu toplinske i električne energije, a time i niže troškove održavanja.

Novogradnja u Dubravi ima sedam katova s 53 stana, na svakoj etaži je, uglavnom, raspoređeno 7 do 8 stanova, a glavni pješački ulaz u zgradu je iz Avenije Dubrava. Kolni prilaz zgradi osiguran je iz Ulice Hrvatskog proljeća.

Sve etaže u zgradi su povezane sa stubištem i “bržim” dizalom, čije dimenzije osiguravaju nesmetano korištenje roditeljima s kolicima i osobama smanjene pokretljivosti. Lift je dovoljno prostran i za sve druge potrebe svakodnevnog života ili selidbe – bez problema ćete prevesti bicikl ili prenijeti trosjed do svog kata.  

U prizemlju i podrumu zgrade nalazi se ukupno 48 mjesta za vozila, od čega su 2 na vanjskom prostoru, dok je ostatak u garaži.

Tehnički podaci o novogradnji:

Arhitektonsko rješenje stambene zgrade Dubrava Urban spot potpisuje projektantica Ana Lovinčić,dipl.ing.arh., iz ureda Arhitektura u bijelom koja iza sebe ima brojne stambeno- poslovne zgrade i javne projekte, među kojima su najpoznatija Sljemenska žičara i Park Savica.

Dubrava urban spot

Želite pregledati sve stanove u novogradnji Dubrava Urban spot?