Buildvision

Lokacija

Dubrava Urban spot - novogradnja u tramvajskoj zoni i sa svim sadržajima za lakši život u Zagrebu

Prva tramvajska stanica nalazi se na udaljenosti od samo 100 metara od novogradnje prema istoku, a okretište tramvaja u Dubravi udaljeno je od objekta 850 metara.

Udaljenost novog objekta do centra Zagreba, Trga Bana Josipa Jelačića, je samo 5,7 km.

Dječji vrtić Medo Brundoudaljen je od objekta nešto manje od 1,5 kilometara (4-5 minuta automobilom), dok je OŠ Ivana Mažuranića udaljena 450 metara te OŠ dr Ivana Starčevića 500 metara.

U blizini novog objekta nalazi se i XII. Gimnazija Zagreb (1,5 km), kao i nekoliko fakulteta:

Fakultet šumarstva i drvne tehnologije (1,7 km), Agronomski fakultet (1,7 km), Ekonomski fakultet (3,10 km).

Trgovački centar Dubrava (Lidl) nalazi se 200 metara od objekta, trgovina SPAR 250 m, Tržnica Dubrava je udaljena 5 minuta automobilom, dok je shopping centar Supernova Zagreb- Garden Mall udaljen 3 minute automobilom (1,4 km) ili 20-tak minuta pješice.

Dom zdravlja Zagreb-Istok  nalazi se u Grižanskoj ulici, udaljenoj samo 3 minute automobilom ili 10-tak minuta pješice. U istoj ulici je i dežurna apoteka. KBC Dubrava je također nadohvat ruke, odnosno udaljena je 4 minute automobilom od objekta (1,8 km).

Poštanski ured u Dubravi nalazi se 1,5 kilometra od novogradnje Dubrava Urban spot, dok su Zagrebačka (ZABA), Privredna banka Zagreb (PBZ) i Addikobank udaljene samo od 3-5 minuta pješice.

Najveći park u Zagrebu Maksimir i Zoološki vrt udaljeni su 2,10 km od novog objekta, što je samo 3 (tri) tramvajske stanice i nepunih 7 minuta.

Tu su još brojna druga trgovačka društva, stomatolozi, kulturno- zabavne ustanove i ostale institucije koje se nalaze u okruženju od 15 minuta pješice oko novogradnje.

Želite rezervirati stan u novogradnji Dubrava Urban spot?

Kontaktirajte nas?